Operació Trias. La mostra de talents del 40è aniversari

Operació Trias és la mostra de talents del 40è aniversari de l’Hospital Germans Trias i Pujol, on es convida a tots els professionals del centre a que comparteixin amb companys i usuaris les seves habilitats i aficions artístiques, més enllà de l’Hospital. Es celebra cada divendres al vestíbul principal del centre.

Des de la seva estrena, el passat 30 de juny, ja ha acollit nou actuacions de diferents modalitats. Amb aquesta iniciativa, l’Hospital vol celebrar els 40 anys de la mà dels seus treballadors, oferint la seva vessant més personal i garantint el bon ambient i comunió entre els mateixos. Així mateix, tothom que passi per l'Hospital està convidat a apropar-se a l'escenari d'OT i gaudir de les actuacions de cada divendres.


Operació Trias es va inaugurar el divendres 30 de juny amb el zelador Albert Gàmez, que acompanyat del seu piano, va aconseguir omplir el hall i fer cantar i ballar tot el públic present.

La Merche Zarzoso, secretària de Direcció Infermera, també es va voler sumar a l’Operació Trias. Ho va fer interpretant un conjunt de cançons que, juntament amb la seva actitud i energia, van contagiar alegria, diversió i somriures entre tot els assistents.

La següent actuació va ser la del zelador Marc Planas, i la seva guitarra, la qual portava temps sense tocar, però que va pensar seria una bona idea rescatar-la per compartir música a l’Hospital.

En Salvador Villà, cap del Servei d’Oncologia Radioteràpica, va ser l’encarregat d’estrenar la modalitat de poesia, oferint un recital de poemes, alguns dels quals, eren de creació pròpia.

L’última actuació abans de “tancar per vacances d’estiu” va anar a càrrec de la Sara Colomer, infermera de la Unitat de Neonatologia, que va aconseguir emocionar tots els assistents a través de les seves cançons.

Ja al setembre, en Martín Castellano, zelador de l'Hospital, va estrenar la temporada de tardor omplint el vestíbul i va sorprendre gran part del públic amb la seva veu, fruit de més de 40 anys d’experiència sobre els escenaris a diferents orquestres.

El relleu de les actuacions d’OT el va agafar l’Elisabeth Martín, tècnica en cures d'auxiliar d'infermeria, qui va inaugurar la modalitat de ball flamenc. La seva força i passió va emocionar a tots els presents.

L'infermera Mouna Halhoul va seguir l'Elisabeth i va mobilitzar, fins i tot, els mitjans de comunicació que es van traslladar fins a l’Hospital per enregistrar la seva experiència.

Per engrossir la llista d’actuacions, el divendres 20 d’octubre va ser el torn de la Júlia Inglada i l’Àlex Calvo, el primer duet d’OT, els quals tot i el refredat que patien, van oferir la millor versió d’ells mateixos, dedicada especialment als seus companys d’urgències, que es van organitzar per anar a donar suport a la parella.

Els dievendres d'OT es poden seguir a través de les xarxes socials de l'Hospital, especialment a través del compte de Tik Tok @operaciotrias i de les històries d'Instagram

Coneix l'experiència de tots els participants

Albert Gàmez - Zelador
Merche Zarzoso - Secretària de Direcció d'Infermeria
Marc Planas - Zelador
Salvador Villà - Cap del servei d'Oncologia Radioteràpica
Sara Colomer - Infermera de la Unitat de Neonatologia
Martín Castellano - Zelador
Elisabeth Martín - Tècnica en cures d'auxiliar d'infermeria
Mouna Halhoul - Infermera de la Unitat d'Hospitalització a Domicili
Júlia Inglada i Àlex Calvo - Infermers d'Urgències